Anglebeat

Игри > Акциони Игри > Anglebeat

Get Flash to see this player.

File info:

Title: Anglebeat
Description: Промени го правецот на движење на топчињата со ротирање на стрелките. Секое топче ги следи стрелките со иста боја. Промени ја моменталната боја на стрелките со помош на дугмињата за бројките. Секое топче треба да стигне до сопствената цел.
Played: 2,426
Added: 23 May 2011
Rate: 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Tell a friend Report broken

Comments:

Please login or register to leave a comment.

Add this file to your website:

104 31 285,695 11 2 (0 members, 2 guests)